Συγκλονίζει ο γιος του 89χρονου που τον σκότωσε η νύφη του

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συγκλονίζει ο γιος του 89χρονου που τον σκότωσε η νύφη του

Συγκλονίζει ο γιος του 89χρονου άνδρα, τον οποίο φέρεται να σκότωσε με τηγάνι η πρώην νύφη του, τον Ιούνιο του 2019, στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρώην σύζυγος της κατηγορούμενης και γιος του θύματος μίλησε στον ΑΝΤ1 και υποστήριξε ότι δέχτηκε να βοηθήσει την πρώην γυναίκα του μετά από πιέσεις και της γειτονιάς μιας και η 54χρονη, όπως είπε, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

«Μας είχε ζητήσει να μείνει εδώ γιατί κινδύνευε η ζωή της. Με πίεζαν και οι γείτονες. Αναγκάστηκα και της έδωσα να δωμάτιο με σκοπό να τη βοηθήσω γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα», είπε.

Μάλιστα αποκάλυψε πως η ίδια πίεζε και την κόρη τους για τον ίδιο λόγο.

Όπως είπε ο γιος του 89χρονου, ο πατέρας του, δεν ήθελε η πρώην νύφη του να μένει μαζί τους.

«Ο μπαμπάς μου δεν ήθελε να μένει στον ίδιο χώρο όταν μου είπε η αστυνομία ότι τον βρήκανε κάτω από τις σκάλες που έκανε εντύπωση. Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν ατύχημα αλλά ήταν η πόρτα κλειστή και δεν υπήρχε κανένα ίχνος παραβίασης», είπε ο γιος.

Η 54χρονη έριξε από τις σκάλες τον 89χρονο για να φανεί σαν ατύχημα. Αστυνομικοί βρήκαν ένα συνδετήρα από το τηγάνι και όταν η γυναίκα έπεσε σε αντιφάσεις, έφτασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

«Το κομματάκι που είναι ανάμεσα στη λαβή και στο τηγάνι βρέθηκε πεταμένο στο κρεβάτι. Βρήκαμε κάποιες κηλίδες αίματος», δήλωσε ο γιος του θύματος.

Η γυναίκα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και συνελήφθη.

thestival.gr