Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:35 | 07/06/2016

Νέες πτυχές της οικογενειακής τραγωδίας των Τρικάλων που συγκλόνισε το πανελλήνιο έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Παντρεμένη με τον αδελφό του νεκρού η σύζυγός του!...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  καθημερινά προκύπτουν νέα στοιχεία και νέα δεδομένα στην υπόθεση που συντάραξε τον κόσμο. Ο καθηγητής Κ.Π. βρέθηκε νεκρός το βράδυ της 27ηςΜαΐου στο σπίτι του και ενώ είχε «καταλήξει» τουλάχιστον 2 μήνες νωρίτερα (Δείτε εδώ). Στο σπίτι παρέμενε όλο αυτό το διάστημα η οικογένειά του (σύζυγος και δυο παιδιά)... Ωστόσο νέα στοιχεία κάνουν ακόμη πιο δραματική την υπόθεση. Πρώτον το γεγονός ότι ειδικά το ένα κορίτσι (το μεγάλο, το 13χρονο) φέρεται να παρενοχλούνταν σεξουαλικό από 65χρονο ο οποίος συνελήφθη και προφυλακίστηκε.

Δεύτερον αποκαλύπτεται πια ότι η συμβία του θανόντος, η 53χρονη Μ.Κ. ήταν σύζυγος του... αδελφού του (!!!), μέχρι πριν από 10-15 χρόνια!!!... Η 53χρονη έχει μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική πια, ενώ τα δυο κορίτσια εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

 

trikalavoice.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis