Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:00 | 29/06/2018

Πολίτης που ήταν παρών σε συμβάν  έστειλε στην ιστοσελίδα  eglimatikotita.gr την εξής συνταρακτική περιγραφή μαζί με τις (ομολογουμένως σοκαριστικές) φωτογραφίες που ακολουθούν.

[custom:google-ads]

 

Πριν λιγες μερες, ξημερωματα Σαββατου κατα τις 02:00, φευγοντας απο του Ψυρρη με παρεα και πηγαινοντας να παρουμε το αυτοκινητο μας απο την Ευριππιδου και Αριστοφανους, οπου το ειχαμε παρκαρει, πεσαμε πανω σε μια ομαδα ΔΙΑΣ που εδινε πρωτες βοηθειες σε ενα ατομο, μαλλον απο Μπαγκλαντες ή Πακισταν στην ακρη του πεζοδρομιου, το οποιο ηταν γεματο στα αιματα.

Το ατομο αυτο ηταν αναισθητο και φαινοταν ενα βαθυ κοψιμο στο χερι του και απ' οσο μπορουσαμε να δουμε, ισα ισα που ανασαινε.

Κοντοσταθηκαμε και βλεπαμε τους αστυνομικους που του δεσαν το χερι με ενα υφασμα και το σφιγγανε χρησιμοποιοντας τα γκλοπ τους μεχρι να ερθει το ασθενοφορο.

Μας εκανε εντυπωση, γιατι δεν ειχαμε ξαναδει απο κοντα αστυνομικους να δινουν πρωτες βοηθειες σε καποιο ατομο.

Μπραβο τους που το κρατησαν στην ζωη μεχρι να ερθει το ασθενοφορο, μετα απο καμποση ωρα.

Σημερα που ειδα εναν αστυνομικο απο αυτην την ομαδα στο Κεντρο της Αθηνας, τον ρωτησα τι εγινε τελικα με  αυτο το ατομο.

"Εζησε, μου ειπε, και πηγε στο τμημα να κανει μηνυση για ληστεια και αποπειρα ανθρωποκτονιας, απο αλλο ατομο, μαλλον ομοεθνη του.

"Χαιρομαι, που βλεπω αστυνομικους να δινουν πρωτες βοηθειες, σε οποιονδηποτε τις χρειαζεται, μεχρι να ερθει το Ε.Κ.Α.Β.Μπραβο τους και παλι.

Καποιος απο την παρεα προλαβε και τραβηξε 2 φωτο απο εκεινο το σημειο:

Πηγή:  eglimatikotita.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis