Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 26/12/2017

Εδώ και μήνες, οι συνάδελφοι των διμοιριών της ΥΑΤ Θεσσαλονίκης, εναλλάσσονται ανά δύο εβδομάδες περίπου προς ενίσχυση της Δ.Α. ΧΙΟΥ ενώ από τα τέλη Νοεμβρίου ξεκίνησε και η ενίσχυση της Δ.Α. ΛΕΣΒΟΥ με την ίδια συχνότητα.

Η Φυσική Ηγεσία, διαβλέποντας ότι κάτι τέτοιο αυξάνει την συχνότητα που θα καλείται πλέον ο συνάδελφος της ΥΑΤ να μετακομίζει στα νησιά του Αιγαίου για ενίσχυση, από την στιγμή που έχουμε διπλασιασμό των μετακινούμενων διμοιριών, αποφάσισε ( και πολύ ορθά τολμούμε να πούμε ) να απευθυνθεί αρχικά στο προσωπικό της ΥΑΤ/Θεσσαλονίκης προκειμένου να δημιουργηθεί μια δεξαμενή από επιθυμούντες συναδέλφους οι όποιοι θα συγκροτήσουν διμοιρία ΥΑΤ η οποία θα αποσπασθεί για τρίμηνο προς ενίσχυση αρχικά της Δ.Α. ΧΙΟΥ.

Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης, συνομιλώντας με συναδέλφους της ΥΑΤ και της ΥΜΕΤ, προτείνει όπως το χρονικό διάστημα της μετακίνησης, εφόσον υπάρξει ικανοποιητική δεξαμενή εθελοντών προκειμένου να πραγματοποιηθεί το όλο εγχείρημα, να είναι από 45 έως 60 ημέρες το ανώτερο, ενώ η μετακίνηση αυτή να χαρακτηρισθεί ως Προσωρινή μετακίνηση και όχι ως ΑΠΟΣΠΑΣΗ.

Επιπρόσθετα, και προκειμένου να δημιουργηθεί η πολυπόθητη δεξαμενή εθελοντών να ερωτηθούν και οι συνάδελφοι της ΥΜΕΤ καθώς επίσης και συνάδελφοι άλλων Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ. οι οποίοι υπηρέτησαν παλαιοτέρα σε διμοιρία είτε στην ΥΑΤ, είτε στην ΥΜΕΤ.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης
Τρίτη, 26/12/2017


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Tροποποιητικές δηλώσεις αστυνομικών για τα αναδρομικά - Προσοχή στην προθεσμία

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis