Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 04/03/2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής, μας συγχαίρει Δημόσια το προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων για τις άμεσες  και αποτελεσματικές  τους  ενέργειες, που είχαν ως αποτέλεσμα την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, πανελλαδικής εμβέλειας, που δραστηριοποιούνταν συστηματικά με τοκογλυφικές δραστηριότητες.

Οι ενέργειες αυτές, προϊόν ενδελεχούς έρευνας και αξιοποίησης κατάλληλων πληροφοριών, οδήγησαν στην σύλληψη των δραστών και στην παραπομπή τους ενώπιον της δικαιοσύνης, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα καίριο πλήγμα στα κυκλώματα τοκογλύφων.

Τα συγχαρητήρια βεβαίως ανήκουν και σε όλους όσους συνεργάστηκαν, καθώς στην επιχείρηση αυτή συμμετείχαν αστυνομικοί του Τ.Α. Άρτας, της Υ.Α Βορειανατολικής Αττικής, του Τ.Τ Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης, της Δ.Α Θεσσαλονίκης, του Τ.Α Ραφήνας και των Α.Τ Ξυλοκάστρου & Βραχατίου.

Τέτοιες ενέργειες κοσμούν το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας,  ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και  μας κάνουν υπερήφανους όλους εμάς που υπηρετούμε στο σώμα της Ελληνικής  Αστυνομίας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis