Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 24/04/2019

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Σερρών:

Μέσω της παρούσας επιστολής, η Ένωση μας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, διότι επιδεικνύοντας ιδιαίτερο υπηρεσιακό ζήλο, αφοσίωση και πίστη στο καθήκον κατάφεραν να εντοπίσουν και με τη συνδρομή των αξιέπαινων συναδέλφων της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες σωρείας διαρρήξεων και κλοπών οικιών στην πόλη των Σερρών το τελευταίο χρονικό διάστημα οδηγώντας τους στη δικαιοσύνη, επιτυγχάνοντας την εξιχνίαση εγκλημάτων που πλήττουν την περιουσία των πολιτών τα οποία αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό στην περίοδο της οικονομικής κρίσης, επιβεβαιώνοντας στο έπακρο το υψηλό ποσοστό εμπιστοσύνης που νιώθει η ελληνική κοινωνία για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

[custom:google-ads]

Επιπροσθέτως, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια  στους συναδέλφους του Τ.Δ.Ν./Υ.Α. Σερρών για τον εντοπισμό, με τη βοήθεια του Αστυνομικού σκύλου ‘’ΑΤΛΑ’’, μεγάλης ποσότητας ηρωίνης στο συνοριακό σταθμό Προμαχώνα και τη σύλληψη του δράστη κατά την είσοδο στη Χώρα μας από τη Βουλγαρία και την ανεύρεση ποσότητας ηρωίνης στην οικία του, σημειώνοντας ένα καίριο πλήγμα στην εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συνάδελφοι μας απέδειξαν ακόμη μία φορά το υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού, φιλότιμου και εργατικότητας που επιδεικνύουν  κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους κρατώντας ψηλά τον πήχη του λειτουργήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, παραμερίζοντας τις αντίξοες υπηρεσιακές συνθήκες ένεκα της έλλειψης σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού, οχημάτων και εφοδίων. 

                                           

                       ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΑΡΑΠΑΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                        ΖΑΓΟΡΑ ΕΛΠΙΔΑ 
 
        
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis