Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
10:59 | 15/10/2022

Με αφορμή την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.), περιόδου Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2022, η οποία ένεκα των υγειονομικών συνθηκών της Χώρας διενεργήθηκε για ακόμα μία φορά με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους αποφοιτούντες Αστυνόμους Α΄ και ιδίως στα 9 μέλη της μεταξύ των συνολικά 43 μετεκπαιδευόμενων Αξιωματικών στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας.

Οι γνώσεις και η ανταλλαγή εμπειριών που αποκομίζουν από τη συγκεκριμένη μετεκπαίδευση οι συμμετέχοντες Αξιωματικοί είναι πολύτιμα εφόδια για την επαγγελματική τους επάρκεια και εξέλιξη στο Σώμα, συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό της Διοίκησης και στην αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας, ανοικτής προς την κοινωνία.

Διαβάστε επίσης

Με την επιστροφή των αποφοιτήσαντων μελών μας στις Υπηρεσίες τους, το Δ.Σ. της Ένωσής μας αποφάσισε ομόφωνα για ακόμα μία χρονιά να τους χορηγήσει τα διακριτικά σήματα (μεταλλικές κονκάρδες) των αποφοίτων του Τ.Ε.Μ.Ε.Σ. με τις θερμότερες ευχές για καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στο έργο τους!

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α΄

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Β΄

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis