Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:29 | 10/12/2017

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων  συγχαίρει  τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην επιχείρηση εξάρθρωσης πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, η οποία ενέχεται στη συστηματική διάπραξη κλοπών – διαρρήξεων σε σπίτια στους νομούς Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Αιτωλοακαρνανίας, Λευκάδας και Κέρκυρας.

 Η επιτυχία είναι σημαντική καθώς η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση δραστηριοποιείται από τον Μάιο του 2017 και εμπλέκεται σε τουλάχιστον 132 διαρρήξεις – κλοπές σε σπίτια με τη συνολική λεία να υπερβαίνει τις 140.000 ευρώ.

   Τα εύσημα για την διεξαγωγή της έρευνας και την οργάνωση της αστυνομικής επιχείρησης, ανήκουν στο προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων αλλά και στους αστυνομικούς των υπηρεσιών που συμμετείχαν στην επιχείρηση και συγκεκριμένα, της Ο.Π.Κ.Ε, της Μικτής Ομάδας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης και της Διμοιρίας Υποστήριξης της Δ.Α. Ιωαννίνων, καθώς και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου.

   Σημαντικότατες σαν κι αυτή επιτυχίες των συναδέλφων, εμπεδώνουν το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών, αυξάνουν την εμπιστοσύνη τους προς το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, και αξίζουν τα μπράβο όλων μας.

 

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis