Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:14 | 30/06/2017

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων,  συγχαίρει  τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην επιχείρηση εντοπισμού, σύλληψης και παραπομπής στην δικαιοσύνη των τεσσάρων δραστών, της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε τη νύχτα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ε.Ο Ιωαννίνων - Κακαβιάς.

   Επρόκειτο πράγματι για μια ιδιαιτέρως δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή, στην οποία πήρε μέρος ένας μεγάλος αριθμός συναδέλφων  που υπηρετεί σε αστυνομικές υπηρεσίες του νομού Ιωαννίνων.

   Η συγκεκριμένη επιτυχημένη αστυνομική επιχείρηση, το υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού,  αλλά και ο καθημερινός αγώνας για την πάταξη της εγκληματικότητας εμπεδώνει το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών και αξίζει τον έπαινο όλων μας.

  Όμως και από πλευράς της τοπικής ηγεσίας θεωρούμε πως αξίζει η επιβράβευση των συναδέλφων αυτών που με κομμένα ρεπό!!!, με ωράρια ανεπίτρεπτα!!! και με ένα μισθό «κουτσουρεμένο»!!!, αλλά παράλληλα με αυταπάρνηση και φιλότιμο, αρετές τις οποίες δε συναντά κανείς πλέον εύκολα στη κοινωνία που ζούμε, διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να προσφέρουν στο πολίτη ένα από τα υπέρτατα αγαθά της Δημοκρατίας, την Δημόσια ασφάλεια.

   Η πλειοψηφία των συναδέλφων αυτών που κινούνται μέσα στις επάλξεις του ιδεατού και διακατέχονται από συναισθήματα αυταπάρνησης, προσφοράς και ανιδιοτέλειας, δεν ζητά τίποτα παραπάνω …………. παρά τον σεβασμό που τους αξίζει!

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis