Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:43 | 11/05/2018

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής:

Η Ένωσή μας, συγχαίρει τους συναδέλφους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι επέδειξαν επαγγελματισμό καταφέρνοντας να συλλάβουν δύο δράστες που προσπάθησαν να εισβάλουν σε οικία στην περιοχή της Αργυρούπολης, επίσης συγχαίρει και τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Αργυρούπολης που ανέλαβαν την διερεύνηση της υπόθεσης. 

Όπως προέκυψε από τις έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Αργυρούπολης οι συλληφθέντες είχαν πλούσιο ποινικό παρελθόν καθώς είχαν κατηγορηθεί για κλοπές και διαρρήξεις. 

Ειδικότερα, οι δράστες διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις οικιών και διαμερισμάτων στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων. 

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 11 περιπτώσεις κλοπών από οικίες ενώ σε βάρος των συλληφθέντων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις.

Ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας, οι οποίοι με ζήλο και αυταπάρνηση έπραξαν τα δέοντα, βοηθώντας να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες παρότι κάποιοι φροντίζουν να αποδυναμώνονται συνεχώς οι υπηρεσίες λόγω των μέτρων, οι αστυνομικοί εις βάρος της προσώπικής τους ζωής επιτελούν το καθήκον τους.

Όμως η συνεχή εξουθένωση τους στα μέτρα στην Διεύθυνση Αθηνών καθώς και η οικονομικη εξαθλίωση που υφίστανται είναι βεβαιο ότι αργά η γρήγορα θα έχουν ολέθρια αποτελέσματα εις βάρος της αποτελεσματικής αντιμετώπισης του εγκλήματος.

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                                                                                   -Ο-

   Πρόεδρος                                                                                  Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                  ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis