Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:29 | 29/04/2020

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής:

Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην Διοικητή και τους συναδέλφους που Υπηρετούν στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης για την σημαντική τους επιτυχία στην πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της Παρασκευής 24/04/2020, ύστερα από τις κατευθύνσεις, την μεθοδικότητα και τις συντονισμένες ενέργειες της Διοικητού του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης Α/Β΄ Αθανασίας ΜΑΛΑΒΑΖΟΥ η οποία και οργάνωσε την όλη επιχείρηση, οι συνάδελφοι που υπηρετούν στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Κατερίνης, την Υποδ/νση Ασφαλείας Νοτ/κής Αττική, της Ο.Π.Κ.Ε και της Δ.Α.Α., επέδειξαν επαγγελματισμό και γενναιότητα, συλλαμβάνοντας τρείς (3) Αλβανούς κακοποιούς εντός της οικίας τους στην Αργυρούπολη.

Πρόκειται για τρεις σκληρούς ληστές Αλβανούς, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε βαρύς οπλισμός ενώ η σύλληψή τους, εντός τους διαμερίσματός τους, έγινε κυριολεκτικά με κινηματογραφικό τρόπο, αιφνιδιάζοντάς τους.

Οι συλληφθέντες είχαν ταξιδέψει από την Αθήνα στην Κατερίνη, όπου είχαν εισβάλει στο σπίτι μίας γιαγιάς, την οποία έδεσαν για να αρπάξουν τις ελάχιστες οικονομίες της.

Οι υποψίες πως οι τρείς Αλβανοί ήταν σκληροί κακοποιοί, επιβεβαιώθηκαν καθώς εντός του διαμερίσματος βρέθηκαν: Ένα (1) πιστόλι μάρκας Glock, Ένα (1) περίστροφο Zastava, Ένα (1) υποπολυβόλο όπλο μάρκας Scorpion, Πενήντα (50) φυσίγγια διαμετρήματος 0.357 Magnum, Πενήντα (50) φυσίγγια διαμετρήματος 0,38 Special, Τριάντα Ένα (31) φυσίγγια διαμετρήματος 7,65 χιλιοστών, Δύο (2) φυσίγγια διαμετρήματος 0,38 Special Hollow Point, Έναν σιγαστήρα και μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος (tazer).

Το γεγονός ότι οι δράστες ήταν σεσημασμένοι είχε ως αποτέλεσμα δύο από τους τρεις συλληφθέντες να κριθούν προφυλακιστέοι.

Οι συντονισμένες ενέργειες των συναδέλφων μας και ο επαγγελματισμός που επέδειξαν, μόνο περηφάνεια μπορεί να μας γεμίζει και ένα αίσθημα ασφάλειας.

Η όλη έκβαση της υπόθεσης, από τον συντονισμό, μέχρι την υλοποίηση και την σύλληψη των ληστών, αποδεικνύει περίτρανα πως το Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και την έλλειψη προσωπικού, είναι σε θέση να φέρει εις πέρας δύσκολες επιχειρήσεις.

Συγχαρητήρια στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης, αλλά και σε όλους τους συναδέλφους των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών.

                                                      Για το Δ.Σ.

                          -Ο-                                                                     -O-
                   Πρόεδρος                                                           Γεν. Γραμματέας

        ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                             ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
              6978079503                                                                6948040159

ΕΙΚΟΝΑ 2

ΕΙΚΟΝΑ 3

ΕΙΚΟΝΑ 1

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis