Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 25/12/2017

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, συγχαίρει, το προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, των Τμημάτων Ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και τους συναδέλφους από άλλες υπηρεσίες, οι οποίοι συμμετείχαν στην εξάρθρωση τεσσάρων (4) εγκληματικών οργανώσεων, αποτελούμενων συνολικά από τριάντα τρία (33) μέλη, με διαρκή δράση στην εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια – μεταφορά – αποθήκευση – εμπορία και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κοκαΐνης και κάνναβης κατά κύριο λόγο στις περιοχές της Σαλαμίνας, Νίκαιας, Κορυδαλλού, Αγίας Βαρβάρας, Κέρκυρας και Καρπάθου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρώμα και δυσωδία στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν είκοσι ένα (21) άτομα εκ των οποίων δεκατρία (13) προφυλακίστηκαν και οκτώ (8) αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Επιπλέον δύο μέλη της οργάνωσης βρίσκονται έγκλειστοι σε κατάστημα κράτησης, μετά από εξιχνίαση υπόθεσης ναρκωτικών σε προγενέστερο χρόνο.

Οι Έλληνες Αστυνομικοί 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, με κίνδυνο την ζωή τους, αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό τους με υπερβάλλον ζήλο, παρόλο τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή, την έλλειψη ανθρωπίνου δυναμικού των υπηρεσιών, τις συνεχόμενες μειώσεις στις αποδοχές τους εδώ και επτά έτη λόγω των μνημονίων, κλπ.

Σε αυτούς τους εργαζόμενους λοιπόν, που υπηρετούν και προστατεύουν τον πολίτη μόνο με το φιλότιμο και ξεχασμένοι από την επίσημη πολιτεία, το λιγότερο που μπορούμε να τους πούμε για τις επιτυχίες τους, είναι συγχαρητήρια !!!

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος
Λιότσος Σπυρίδων

Η Γεν. Γραμματέας
Μαλαχία Αργυρώ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Τραγωδία ανήμερα των Χριστουγέννων - 21χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis