Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 24/01/2018

Τη Δευτέρα, 15/01/2018, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας 52χρονη ημεδαπή η οποία εργαζόταν ως υπάλληλος σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Γλυφάδας.


Η συλληφθείσα είχε αφαιρέσει πληθώρα χρυσαφικών και κοσμημάτων, συνολικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ, καθώς επίσης αφαιρούσε από τσάντες ανυποψίαστων πελατών χρηματικά ποσά, γεγονός το οποίο επιβεβαιώθηκε και από βιντεοληπτικό υλικό του καταστήματος. Έπειτα από έρευνα στην κατοικία της 52χρονης ανευρέθη μεγάλος αριθμός κοσμημάτων, τα οποία αναγνωρίστηκαν από την ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου όπου και αποδόθηκαν.

[custom:google-ads]


Για την 52χρονη σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της τέλεσης Διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και εν συνεχεία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.


Επιπλέον, κατόπιν προανάκρισης, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας συνέλαβαν και έναν ημεδαπό, ιδιοκτήτη ενεχυροδανειστηρίου στην Γλυφάδα διότι σε γενομένη έρευνα στην κατοικία του ανευρέθηκαν χρυσαφικά που είχε αφαιρέσει η ανωτέρω συλληφθείσα από το κοσμηματοπωλείο.


Εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για Αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


Παρά την έλλειψη προσωπικού στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, οι συνάδελφοι με την προσωπική τους υπερεργασιά και ζήλο απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι δίπλα στον πολίτη για την ασφάλειά του.

Τους αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια και είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες των Υπηρεσιών Ασφαλείας της νοτιοανατολικής θα συνεχιστούν.

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                                                              -Ο-

    Πρόεδρος                                                               Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                         ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis