Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 13/09/2018

Η Ένωση Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί:

Η Ένωσή μας, συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής, οι οποίοι επέδειξαν επαγγελματισμό καταφέρνοντας να συλλάβουν δύο αλλοδαπούς μέλη σπείρας που διέπρατταν συστηματικά κλοπές από αυτοκίνητα στα Νότια Προάστια.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 6-9-2018, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 38 ετών, μέλη της ομάδας, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο πλησίον του αρχαιολογικού χώρου του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο δράστες από κοινού με συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν συστήσει κατά το τελευταίο εξάμηνο εγκληματική ομάδα, που διέπραττε συστηματικά κλοπές από οχήματα στα Νότια Προάστια.

Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και κλοπιμαίων (αποσκευές, ενδύματα, υποδήματα, κινητά τηλέφωνα, πορτοφόλια, τιμαλφή κλπ).
Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί εβδομήντα οκτώ (78) περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της Νοτιανατολικής Αττικής (Λαυρεωτική, Ανάβυσσο, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Κορωπί και περιοχή Καλυβίων).

Ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας, οι οποίοι με ζήλο και αυταπάρνηση έπραξαν τα δέοντα, βοηθώντας να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες.

Για το Δ.Σ.

 

 

-O-

 

Πρόεδρος

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος

 

6978079503

 

 

-O-

 

Γεν. Γραμματέας

 

ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

 

6977665820

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis