Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 25/06/2017

Η Ένωσή μας, συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης διότι μετά από πληροφορίες που συνέλλεξαν μεθοδικά (αρχικά μάλιστα με τα δικά τους ιδιωτικά μέσα) από το Σεπτέμβριο του 2016, συνέβαλλαν τα μέγιστα, ώστε να πραγματοποιηθούν οι συλλήψεις των δραστών του παρανόμου καταστήματος τυχερών παιγνίων (καζίνο) στην περιοχή του Αλίμου.

Επιπρόσθετα, συμμετέχοντας σε κοινή αστυνομική επιχείρηση με συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής για να διαπιστωθεί παράνομη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων, ανευρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ναρκωτικής ουσίας (κοκαΐνη) και ζυγός ακριβείας, ενώ συνελήφθησαν οι δράστες που λειτουργούσαν παράνομα το εν λόγω  κατάστημα.

Για ακόμη μια φορά, οι αστυνομικοί της νοτιοανατολικής, με αυταπάρνηση και σκληρή δουλειά, φωνάζουν “παρών” και καταφέρνουν καίρια πλήγματα στην εγκληματικότητα, παρά το γεγονός ότι ως επί το πλείστον εργάζονται δίχως τα απαραίτητα υλικοτεχνικά μέσα.

Όπως έχουμε τονίσει πολλάκις κατά το παρελθόν, τα Τμήματα Τάξης και Ασφαλείας της νοτιοανατολικής Αττικής, χρήζουν άμεσης ενίσχυσης με έμψυχο δυναμικό και μέσα.

Προς αυτήν την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να ασκούμε πιέσεις.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΚΑΚΑΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis