Συγχαρητήρια στο Διοικητή, τους αξιωματικούς και το λοιπό προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά

Συγχαρητήρια στο Διοικητή, τους αξιωματικούς και το λοιπό προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Χανίων:

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων συγχαίρει δημόσια το Διοικητή, τους αξιωματικούς και το λοιπό προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά.

   Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά τρεις (3) υποθέσεις κλοπών και μια απόπειρα κλοπής καρπών από καλλιέργειες οπωροφόρων δέντρων (αβοκάντο).

   Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

   Ειδικότερα από την ανάλυση του τρόπου δράσης, τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 27χρονος είχε διαπράξει τις εν λόγω κλοπές.

   Συγκεκριμένα κατά το χρονικό διάστημα από 29-12-2019 έως την 10-01-2020 σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, είχε αφαιρέσει από τρείς καλλιέργειες οπωροφόρων δέντρων (αβοκάντο) περίπου τρείς (3) τόνους καρπού η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται στο ποσό των 8.000 ευρώ, ενώ επιχείρησε ανεπιτυχώς ακόμη μια κλοπή.

   Η συγκεκριμένη επιτυχία των συναδέλφων μας είναι ιδιαιτέρως σημαντική καθώς αποδεικνύει πως μία μικρή επαρχιακή Υπηρεσία, μπορεί να έχει επιτυχίες στο αστυνομικό της έργο, εμπεδώνοντας το αίσθημα ασφάλειας στην καθημερινότητα αλλά και στην προστασία του «κόπου» των κατοίκων του Δήμου Πλατανιά.

Για το Δ.Σ.

 

 

 

Ο

 

Πρόεδρος

 

 

 

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

 

6985777131

 

 

Ο

Γενικός Γραμματέας

 

 

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

 

6972871787