Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:01 | 19/07/2019
Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη.
 
Είναι μεγάλη τιμή για την ένωσή μας, για την τοπική αστυνομία και για ολόκληρο το νησί, που μετά από 23 έτη (1993-1996, Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος κ. Εμμανουήλ Χουρδάκης) αναλαμβάνει ξανά τα ηνία του σώματος ένας συντοπίτης μας και άξιος Αξιωματικός.
 
Η εμπιστοσύνη της πολιτείας με τη διατήρηση και την ανέλιξη  του κ. Αρχηγού τα τελευταία έτη στα ύπατα Αξιώματα της ΕΛ.ΑΣ. αποδεικνύει την αναγνώριση των προσπαθειών του, της εργατικότητάς του, της μεθοδικότητάς του αλλά και της προσφοράς του στην ελληνική κοινωνία και στην ασφάλεια της Χώρας μας κάτω μάλιστα από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες λόγω των  καταστάσεων που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια σε εθνικό επίπεδο.
 
Από πλευράς μας θα θέλαμε να ευχηθούμε στον κ. Αρχηγό κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του δηλώνοντας ως συνάδελφοι και παλιοί συνεργάτες ότι θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλείας των συμπολιτών μας αλλά και για τη διατήρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στις υψηλότερες θέσεις στην εμπιστοσύνη τους μεταξύ των θεσμών του Κράτους.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis