Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 27/01/2020

Ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης συγχαίρει το προσωπικό και τη διοίκηση του Τ.Α.Ε. Μυλοποτάμου για την νέα τους πολύ σημαντική επιτυχία, στην καταπολέμηση της μάστιγας της ζωοκλοπής πού ταλαιπωρεί το νησί μας, με την ανεύρεση 40 κλεμμένων προβάτων (στις 24/01/2020).

Αυτή η νέα επιτυχία όμως σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να «κρύψει» κάτω από το χαλί τα μεγάλα προβλήματα πού αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη υπηρεσία.

Η Ένωση μας τονίζει ότι σε κάθε περίπτωση και πάνω από όλα βάζουμε την ασφάλεια των συναδέλφων μας σε όποια υπηρεσία υπηρετούν και ειδικότερα σε έναν τόσο δύσκολο και «ευαίσθητο» από αστυνομικής πλευράς τομέα.

Εδώ και δύο χρόνια με έγγραφα μας, αλλά και στις συναντήσεις μας με τους εκάστοτε αρμόδιους, τόσο σε τοπικό, όσο και σε επίπεδο Αρχηγείου και πολιτικής ηγεσίας ενημερώνουμε για την «έλλειψη» του προσωπικού που αντιμετωπίζει το Τ.Α.Ε Μυλοποτάμου καθώς και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.  

Δεν θέλουμε να εισέρθουμε σε περαιτέρω επιχειρησιακά θέματα πού αφορούν την επιχειρησιακή και εύρυθμη λειτουργία της ανωτέρω υπηρεσίας και όχι μόνο, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι επιτυχίες δεν πρέπει να κρύβουν προσωρινά τα προβλήματα, αλλά να τα αναδεικνύουν, ώστε να επιλύονται και όχι να μεταφέρονται στους επόμενους ως «καυτή» πατάτα και εντέλει να μην επιλύονται και απλά να διαιωνίζονται.


Εμείς ως συνδικαλιστικό όργανο θα καταθέσουμε για άλλη μια φορά εγγράφως τις προτάσεις μας τόσο στην τοπική ηγεσία καθώς και στο Αρχηγείο.


Κλείνοντας θα τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι προτεραιότητα μας αποτελεί η «ασφάλεια» των συναδέλφων μας και θα κινηθούμε με μόνο γνώμονα αυτό.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
-Ο-                                                                       -Ο-
             ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                          ΚΑΡΟΦΥΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis