Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:39 | 17/07/2020

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας και κυρίως στην Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας, την Ο.Π.Κ.Ε. Άρτας, τον Αστυνομικό συνοδό σκύλου PATROL του Τ.Α. Άρτας και το Τμήμα Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι με την  άψογη συνεργασία τους και έπειτα από πολύμηνη εντατική έρευνα, επέφεραν την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούταν στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση.

Ειδικότερα πραγματοποιήθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές της Πρέβεζας, όπου εντοπίστηκαν φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν 3.445 δενδρύλλια κάνναβης, ενώ στη συνέχεια  συνελήφθησαν για την υπόθεση, οκτώ (8) μέλη της εγκληματικής οργάνωσης (6 αλλοδαποί και 2 ημεδαποί ηλικίας 24 έως 59 ετών) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, παράβασης του Νόμου περί όπλων και παράβασης του Νόμου περί αλλοδαπών.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας, επιφέρει και δεύτερο καίριο πλήγμα στον αγώνα κατά των Ναρκωτικών, καθώς υπενθυμίζεται ο εντοπισμός φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης σε δασώδη περιοχή της Φιλιππιάδας Πρέβεζας όπου κατασχέθηκαν 1.995 δενδρύλλια κάνναβης.

Οι Αστυνομικοί της Άρτας, αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι με τον επαγγελματισμό τους, την αυταπάρνηση και αυξημένο το αίσθημα προσφοράς τους προς την κοινωνία, δίνουν καθημερινά αγώνα για την πάταξη της εγκληματικότητας και εδραιώνουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

 

- Ο -

 

- Ο -

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΤΟΡΗΣ Δημήτριος

ΣΓΩΡΑΣ Σωτήριος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis