Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 15/06/2019

Με αφορμή τη σημαντική, αστυνομική επιτυχία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, αναφορικά με την από 12/6/2019 οργανωμένη επιχείρηση της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής σε ορεινή περιοχή του Ν. Γρεβενών με συνδρομή συναδέλφων του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών και της τοπικής Ο.Π.Κ.Ε., κατά την οποία επετεύχθη η σύλληψη ενός (1) δράστη για παράβαση Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και περί αλλοδαπών και κατασχέθηκαν 256 νάιλονσυσκευασίες ακατέργαστης κάνναβηςσυνολικού βάρους 271,36 κιλών ! ! ! θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τα θερμά μας συγχαρητήρια, στο Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Α/Δ ΣΕΒΔΥΝΙΔΗ Μιχαήλ, στον Διοικητή και στην Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, στους αστυνομικούς της Δ.Α. Γρεβενών που συνέδραμαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης καθώς και στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντή Α.Μ.Θ., Υποστρ.ΜΕΝΕΞΙΔΗ Νικόλαο, υπό τον γενικό συντονισμό του οποίου ήρθε το θετικότατο αυτό αποτέλεσμα.

        Η επιτυχία αυτή, πέρα από μία «ηχηρή» αντίδραση στην εγκληματική δραστηριότητα οργανωμένων κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών, που δρουν διασυνοριακά , με σκοπό να διοχετεύσουν τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών στην ελληνική κοινωνία, καταδεικνύει ότι οι αστυνομικοί, παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, τις σημαντικές ελλείψεις σε προσωπικό, τις περικοπές σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και οχήματα, δίνουν τη δική τους μάχη  στην πάταξη του εγκλήματος επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, φιλότιμο και αυταπάρνηση, εμπεδώνοντας  το  δημόσιο  αίσθημα  ασφάλειας  στους συμπολίτες μας.

      Εξ αφορμής, δηλώνουμε υπερήφανοι για τους συναδέλφους μας και δεσμευόμαστε ως Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ. ότι θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τους εκπροσωπούμε υπεύθυνα και να στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των αστυνομικών από το θεσμικό μας ρόλο, καλώντας ταυτόχρονα την πολιτική, τη φυσική ηγεσία και την Πολιτεία στο σύνολό της, να ενσκήψει στα χρονίζοντα προβλήματα μας.

                                                                ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis