Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:42 | 13/07/2019

Μετά την πρόσφατη (5-7-2019) αστυνομική επιτυχία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας αναφορικά με τη σύλληψη τεσσάρων δραστών που μετέφεραν 111 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, μία ακόμα άξια μνείας επιτυχία έρχεται να προστεθεί στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης. Συγκεκριμένα, την 8-7-2019 έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής με τη συνδρομή συναδέλφων τους από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης και των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας κατάφεραν να συλλάβουν στον Έβρο τέσσερα (4) μέλη κυκλώματος που δραστηριοποιούταν στη μεταφορά ναρκωτικών από την ενδοχώρα προς τον Έβρο, με σκοπό την εξαγωγή τους στην Τουρκία και να κατασχέσουν πάνω από εκατόν δεκαπέντε (115) κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 1 πιστόλι, 1.727 φυσίγγια, 453 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης TNT, 2 βαλλίστρες, 7 βέλη, 4 μαχαίρια, 1 διόπτρα, καθώς και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

HΈνωσημας για το λόγο αυτό εκφράζει δημόσια θερμά συγχαρητήρια, στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντή Α.Μ.Θ Υποστράτηγο κ. ΜΕΝΕΞΙΔΗ Νικόλαο, στον Διευθυντή της Δ.Α. Ροδόπης Α/Δ κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗ Μιχαήλ, στους αξιωματικούς και τα στελέχη του Τ.Α. Κομοτηνής, καθώς και όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους που συνέδραμαν και εργαστήκαν πρόθυμα για το επιτυχημένο αυτό αποτέλεσμα.

Η έντονη εγκληματική δραστηριότητα οργανωμένων κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών, αλλά και παράτυπων μεταναστών στην περιφέρειά μας και η ηχηρή απάντηση των συναδέλφων μας σε αυτήν, καταδεικνύει αφενός ότι οι αστυνομικοί της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρ’ όλες τις αντιξοότητες επιδεικνύουν επαγγελματισμό, ζήλο και φιλότιμο στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, αφετέρου ότι η γεωγραφική θέση της ακριτικής μας Περιφέρειά μας, επιτάσσει την ενίσχυση των Υπηρεσιών της με αστυνομικό προσωπικό, αναγκαίο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και οχήματα και επ’ ουδενί την αποδυνάμωσή της, όπως συνέβη με τη σημερινή διαταγή λήξης απόσπασης-προσωρινής μετακίνησης 63 αστυνομικών που υπηρετούσαν σε Υπηρεσίες Ασφάλειας, Συνοριακής Φύλαξης και ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. της Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης.

Ως θεσμικοί συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του άοκνα αγωνιζόμενου αστυνομικού προσωπικού της Περιφέρειας μας, δηλώνουμε ότι θα σταθούμε πλάι του, υπεύθυνα και εποικοδομητικά, καλώντας παράλληλα όλους τους φορείς του δημοσίου βίου μας,  πολιτική και φυσική ηγεσία, αυτοδιοίκηση και αρχές  να ενσκύψουν στα χρονίζοντα προβλήματα μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

     -Ο-                                                -Ο-

                 ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

       ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                      ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

 

    Αστυν. Υποδιευθυντής                                      Αστυνόμος Β΄

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis