Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 18/01/2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους μας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου.          

  Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της πρώτης Υπηρεσίας, υπόθεση καλλιέργειας φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία εντοπίστηκαν σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά την 03/07/2019.

  Ειδικότερα από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την αναλυτική αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε η εμπλοκή αλλοδαπού στην καλλιέργεια των 610 δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσε επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Επιπλέον, διαπιστώθηκε η εμπλοκή του ίδιου αλλοδαπού σε ακόμα μια περίπτωση καλλιέργειας φυτείας 700 δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του Δήμου Καντάνου-Σελίνου.

  Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

  Παράλληλα, συνελήφθη, την 13/01/2021 σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση Ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

  Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου, αφού εντοπίστηκε ο ημεδαπός να επιβαίνει σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και μετά από έρευνες που ακολούθησαν στο όχημα, στην οικία του, σε αποθηκευτικούς χώρους που χρησιμοποιούσε και σε επιχειρήσεις που διατηρεί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κάτωθι:

  • 230 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης
  • κυνηγετικό όπλο,
  • το χρηματικό ποσό των 4.440 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες,
  • ζυγαριά ακριβείας,
  • τρίφτης κάνναβης,
  • κινητό τηλέφωνο

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου.

  Οι συνάδελφοί μας αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά το επιτυχές τους έργο στην καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών, με σκοπό να μην διοχετευτούν αυτά στη χανιώτικη χανιώτικη κοινωνία και στα παιδιά μας!

  Οι συνάδελφοί μας δεν χρειάζονται «ειδικά» σχέδια βγαλμένα από «γραφεία» για να δράσουν…ξέρουν αυτοί καλύτερα από το «πεζοδρόμιο» τόσα χρόνια…

  Οι συνάδελφοί μας δεν χρειάζονται νέες αποτυχημένες αναδιαρθρώσεις για να δουλέψουν και να επιτύχουν!

  Οι συνάδελφοί μας χρειάζονται να δουλεύουν απερίσπαστοι, με τα απαραίτητα επιχειρησιακά υλικά, χορηγούμενα από το κράτος και όχι από την τσέπη τους…

  Οι συνάδελφοί μας χρειάζονται να δουλεύουν απερίσπαστοι δίχως να τους φορτώνονται νέα πάρεργα όπως φυλάξεις Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και ότι άλλο έρθει στο νου της εκάστοτε Κυβέρνησης…

  Οι συνάδελφοί μας χρειάζονται να δουλεύουν απερίσπαστοι για την προστασία των Χανιωτών συμπολιτών μας και όχι φυλώντας οικόπεδα «φιλέτα» ιδιωτικών εταιρειών…

  Οι συνάδελφοί μας δεν είναι θεραπευτές «δια πάσαν νόσον και πάσαν…»

 

  

                                        Για το Δ.Σ.

 

Ο

Πρόεδρος

 

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

6985777131

 

 

 

Ο

Γενικός Γραμματέας

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

6972871787

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis