Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 25/12/2016

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβαση τους σε πλοίο που θα απέπλεε με προορισμό λιμένα Ανκόνα Ιταλίας, δύο αλλοδαποί, 18 και 23 ετών αντίστοιχα, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια ενός 32χρονου αλλοδαπού που τους συνόδευε και θα συνταξίδευε μαζί τους, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Επίσης, δύο αλλοδαποί, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση τους σε πλοίο που θα απέπλεε με προορισμό το λιμάνι Μπάρι Ιταλίας, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκαν τα παραπάνω έγγραφα.

Τέλος, Ένας 30χρονος αλλοδαπός συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών πριν την επιβίβαση του σε πλοίο που θα απέπλεε με προορισμό το λιμάνι Ανκόνα Ιταλίας, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκε το παραπάνω έγγραφο.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis