Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 21/09/2021

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 17-9-2021 στο Κουκάκι, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο ανήλικοι ημεδαποί για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Λίγο πριν, μετά από αναζητήσεις που πραγματοποιούσαν στην περιοχή αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. λόγω κλοπής που είχε διαπραχθεί, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω να επιβαίνουν σε όχημα και σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, βρέθηκε κόφτης και ζευγάρι γάντια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Nέος διαγωνισμός του Policenet.gr - Κερδίστε ένα τσαντάκι NITECORE TACTICAL POUCH NUP30

Κατόπιν τούτου, οδηγήθηκαν στο οικείο Αστυνομικό T μήμα και στη συνέχεια στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Από την προανακριτική έρευνα του προαναφερθέντος Τμήματος, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από το μήνα Μάρτιο του 2020, είχαν οργανωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών από οικίες, καταστήματα και εταιρείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και κυρίως στην περιοχή του Πειραιά.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί -5- περιπτώσεις κλοπών από οικίες, -1- σε κατάστημα, -1- σε εταιρεία και -2- σε ιδιωτικές σχολές, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis