Συλλήψεις ατόμων με εκκρεμή διωκτικά έγγραφα για βαριά σωματική βλάβη και αρπαγή, ληστεία, φοροδιαφυγή

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ
Συλλήψεις ατόμων με εκκρεμή διωκτικά έγγραφα για βαριά σωματική βλάβη και αρπαγή, ληστεία, φοροδιαφυγή

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:

  • Από αστυνομικούς του Α.Τ. Παύλου Μελά 27χρονος και 27χρονη ημεδαποί, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν Εντάλματα Σύλληψης Ανακριτή Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για τον μεν 27χρονο για βαριά σωματική βλάβη, παράβαση του Νόμου περί όπλων και εκρηκτικών υλών και αρπαγή, ενώ για την 27χρονη για βαριά σωματική βλάβη.
  • 41χρονος ομογενής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) ετών για φοροδιαφυγή.
  • Από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλβης 26χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Βορείου Αιγαίου, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για ληστεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.