Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 30/11/2016

Αγοραστές για τα «σκληρά» ναρκωτικά που είχε στην κατοχή του αναζητούσε στην περιοχή του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων στην Κέρκυρα, ένας 31χρονος Έλληνας ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κινείται ύποπτα και υποβλήθηκε σε έλεγχο.

Πάνω του, βρέθηκε μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 32 γραμμαρίων κι έτσι συνελήφθη και προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών που διενεργεί προανάκριση. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας. 

Σε «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών είχε μετατρέψει το σπίτι του στην πόλη της Ρόδου ένας 40χρονος που έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών μετά τη σύλληψη ενός 45χρονου «πελάτη» του που είχε αγοράσει μικρότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία του, βρέθηκαν 28,5 γραμμάρια ηρωίνης, 77 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης MDMA, τέσσερα ναρκωτικά χάπια, μια ζυγαριά ακριβείας και πλήθος συσκευασίες, ενώ κατασχέθηκαν και 920 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις του παράνομου εμπορεύματος. Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε και στους δυο δίωξη για κατοχή και στον 40χρονο και για διακίνηση ναρκωτικών.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis