Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:50 | 29/02/2016

Για κατοχή, εισαγωγή και παράνομη διακίνηση μεγάλης ποσότητας ινδικής κάνναβης συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, αλβανικής καταγωγής, που είχαν στην κατοχή τους περισσότερα από 46 κιλά ινδικής κάνναβης. Ο εντοπισμός και η σύλληψη τους πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, κατά τη διάρκεια βραδινής αιφνιδιαστικής αστυνομικής επέμβασης, σε παραλιακή περιοχή της Κέρκυρας.

Πρώτος, συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία, στο σημείο που είχε αποκρύψει τις συσκευασίες της κάνναβης, ο 37χρονος αλλοδαπός, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και ο 49χρονος συνεργός του, στην κατοικία που διέμενε προσωρινά στην περιοχή της Λευκίμμης στην Κέρκυρα.

Συνολικά κατασχέθηκαν 45 συσκευασίες με κάνναβη, μεικτού βάρους 46 κιλών και 339 γραμμαρίων, τις οποίες είχαν παραλάβει λίγη ώρα πριν την σύλληψη τους, ο 37χρονος, από ταχύπλοο σκάφος, τύπου jet ski. Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας που πραγματοποιεί τις έρευνες εξετάζεται η συμμετοχή του 37χρονου και του 49χρονου, σε αντίστοιχες υποθέσεις διακίνησης ποσοτήτων κάνναβης στην Κέρκυρα, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι δύο συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας .

 

 

http://www.newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis