Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:40 | 24/06/2015

Εξι άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο σε Χαλκιδική και Κιλκίς για κατοχή ναρκωτικών ουσιών αλλά και όπλων. Επίσης στην Ημαθία συνελήφθη 48χρονος που είχε εκδόσει ακάλυπτη επιταγή.

 Συγκεκριμένα, χθες το πρωί στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής συνελήφθη 34χρονος που επιχείρησε να εισέλθει παράνομα σε σπίτι 51χρονου με σκοπό να αφαιρέσει χρήματα, όμως χτύπησε ο συναγερμός και τράπηκε σε φυγή. 

Χθες το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής συνελήφθη 45χρονος για παράβαση της Νομοθεσίας περί αξαρτησιογόνων ουσιών και για διευκόλυνση διαμονής σε μη νόμιμο αλλοδαπό. είχε παραχωρήσει κατάλυμα ιδιοκτησίας του σε 34χρονο υπήκοο Αλβανίας ο οποίος στερούνταν των απαραίτητων για την νόμιμη διαμονή του στη χώρα εγγράφων. Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 45χρονου 24 ναρκωτικά δισκία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Τέλος, στην περιοχή του Πολυγύρου συνελήφθη 41χρονος Αλβανός που στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε σπαθί με μήκος λάμας 32 εκατοστών, το οποίο κατείχε παράνομα.

Χθες το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς συνελήφθη 25χρονος που διαπιστώθηκε να κρύβει στο σπίτι του 1 πιστόλι κρότου – αερίου των 9 mm, που μπορεί να μετατραπεί σε κανονικό πυροβόλο όπλο, με γεμιστήρα και βαλιτσάκι μεταφοράς, καθώς και 1 φυσίγγιο κρότου – αερίου των 9 mm, και δύο 2 φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 mm. 

Δείτε φωτογραφία

opla Kilkis

Τέλος συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας 48χρονος που εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών και χρηματική ποινή 300 ευρώ για ακάλυπτη επιταγή.

http://www.seleo.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis