Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:15 | 09/07/2019

Έξι εντάλματα εκδόθηκαν από τον ανακριτή Καλαμάτας για ισάριθμους Ρομά μιας οικογένειας, που κατηγορούνται για τα δύο επεισόδια με τους επικίνδυνους πυροβολισμούς στην περιοχή της Μεσσήνης τις προηγούμενες ημέρες.

Πρόκειται για τρία αδέλφια και έναν πατέρα με δύο γιους. Τα 4 από τα 6 εντάλματα ήδη εκτελέσθηκαν την Κυριακή και αστυνομικοί συνέλαβαν τα δύο από τα τρία αδέλφια και τον πατέρα με τον ένα γιο.

Χθες, μάλιστα, οδηγήθηκαν στον ανακριτή συνοδεία των δικηγόρων τους, από τον οποίο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν το πρωί της Παρασκευής. Μάλιστα, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τα δύο αδέλφια, δήλωσε πως άμεσα θα παραδοθούν και οι άλλοι δύο που αναζητούνται με εντάλματα σύλληψης.

Τα επεισόδια στη Μεσσήνη

Το πρώτο επεισόδιο συνέβη στις 28 Ιουνίου στο δρόμο προς Μεσσήνη, τον οποίο έκλεισαν δύο οχήματα.  Οι Ρομά επιβάτες του ενός οχήματος είχαν ακινητοποιήσει το προπορευόμενο όχημα και χτυπούσαν τον επίσης Ρομά οδηγό, προσπαθώντας να τον σύρουν έξω.

Αφού αποφάσισαν να φύγουν με αναστροφή, ο οδηγός που είχε ξυλοκοπηθεί κάτι τους είπε, με αποτέλεσμα να ξανακατέβουν από το όχημά τους, κρατώντας όπλο και σημαδεύοντάς τον.

[custom:google-ads]

Το πρωί της προηγούμενης Πέμπτης συνέβη το δεύτερο επεισόδιο στη Μεσσήνη, στην κεντρική οδό της Εθνάρχου Μακαρίου και λίγα μέτρα από το Δημαρχείο της πόλης. Οι περαστικοί είδαν έντρομοι δύο αυτοκίνητα που επέβαιναν Ρομά να κυνηγιούνται με μεγάλη ταχύτητα προς Καλαμάτα και ταυτόχρονα να πέφτουν αρκετοί πυροβολισμοί.

Σφαίρες καρφώθηκαν σε ένα λευκό αυτοκίνητο, λίγο πριν από την πόρτα του οδηγού, ενώ άλλη μια σφαίρα κατέληξε σε τοίχο κτηρίου πριν από τα φανάρια για την Μπούκα και από ευτύχημα δεν τραυματίσθηκε κάποιος.

Μετά τα επεισόδια από τον ανακριτή Καλαμάτας εκδόθηκαν συνολικά 6 εντάλματα σύλληψης. Το απόγευμα της Κυριακής οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας.

Πηγή: newsit.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτο περιστατικό στην Αστυνομική Διεύθυνσης Αχαΐας: Η επίσκεψη που τους "πάγωσε" και ...η σύλληψη

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis