Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:00 | 19/03/2017

Συνολικά έξι άτομα συνελήφθησαν χθες και προχθές στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών, παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Διαβάστε αναλυτικά τις περιπτώσεις:

Συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 59 και 56 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν 332 φιάλες αλκοολούχων ποτών, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου και κατασχέθηκαν προκειμένου να αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε, ως μέσο μεταφοράς.

Χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχει στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, 52 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και κατασχέθηκαν ώστε να αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς.

Συνελήφθη προχθές το πρωί στο συνοριακό σταθμό από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, 54χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαινε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 36 φιάλες αλκοολούχων ποτών, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου και κατασχέθηκαν προκειμένου να αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς.

Συνελήφθησαν προχθές το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας 31 και 43 (γυναίκα) ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν 3 δοχεία που περιείχαν συνολικά 50 λίτρα πετρέλαιο, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Οι κατασχεθείσες ποσότητες καυσίμου θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς και τέλεσης. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Περισσότερες ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη στο thestival.gr

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis