Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 18/05/2018

Στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούνται συστηματικά από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ..

Στο πλαίσιο αυτό, χθες (17-05-2018):

[custom:google-ads]

  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά συνέλαβαν 31χρονο ημεδαπό, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν έξι (6) αποφάσεις του Τριμελούς και του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή κάθειρξης (22) ετών και ποινή φυλάκισης (8) μηνών και (20) ημερών, για τα αδικήματα της Ληστείας, της Κλοπής και για παράβαση του Κ.Ο.Κ..
  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη συνέλαβαν 29χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (6) ετών και (4) μηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
  • Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλλινδοίων συνέλαβαν 55χρονο ημεδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (3) ετών για οφειλές προς στο Δημόσιο.
  • Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης συνέλαβαν 30χρονο ημεδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κατερίνης για διακεκριμένες κλοπές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis