Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:24 | 19/10/2018

Στοχευμένους ελέγχους με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

[custom:google-ads]

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

  • (5) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών .

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 30χρονου αλλοδαπού, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», απογευματινές ώρες χθες (18-10-2018) διότι στη θέα των αστυνομικών αποπειράθηκε να αποκρύψει σε παρτέρι στο κέντρο της πόλης ένα μικροδέμα κάνναβης, συνολικού βάρους (33,7) γραμμαρίων.

  • (5) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Μεταξύ αυτών:

  • 41χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη πρωινές ώρες χθες στη δυτική Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (7) ετών για Ληστεία από κοινού κατ’ εξακολούθηση και Διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατ’ εξακολούθηση. 
  • 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου - Ανάληψης, απογευματινές ώρες χθες, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων, για μη εξουσιοδοτημένη παραγωγή και διάθεση στο εμπόριο ναρκωτικών, ψυχοτρόπων ουσιών και πρόδρομων ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis