Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:44 | 04/11/2018

Στη σύλληψη μίας 27χρονης αλλοδαπής και του 29χρονου αλλοδαπού άμεσου συνεργού της προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλουΕ/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε μία 27χρονη αλλοδαπή η οποία κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, να αποπειράται να εξέλθει παράνομα της χώρας με την άμεση συνέργεια ενός 29χρονου αλλοδαπού, ο οποίος την συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί της με το ως άνω πλοίο.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρωέγγραφο.

[custom:google-ads]

Ακόμα στη σύλληψη πέντε (05) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν οι τέσσερις (04) πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και ο ένας (01) ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Τέλος στη σύλληψη ενός 31χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis