Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:31 | 11/05/2019

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στην Ελευσίνα, από αστυνομικούς της  Ομάδα ΔΙ.ΑΣ , δύο  άτομα, 40χρονος ημεδαπός και 40χρονος αλλοδαπός, για παράβαση της Νομοθεσίας περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών και απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

[custom:google-ads]

Oι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, στο πλαίσιο ελέγχου υπόπτων οχημάτων, πλησίον της Διεύθυνσης Μεταφορών Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα, εντόπισαν τον 40χρονο ημεδαπό εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, να προβαίνει με αυτοσχέδιο σύστημα επικοινωνίας, στη μετάδοση των απαντήσεων των θεμάτων, θεωρητικών εξετάσεων για την απόκτηση άδειας οδήγησης.

Στην συνέχεια κατελήφθη ο 40χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εκείνη τη στιγμή συμμετείχε στις εξετάσεις, να λαμβάνει τις απαντήσεις των θεμάτων από τον προαναφερόμενο, με ειδικό οπτικοακουστικό σύστημα το οποίο έφερε στη μπλούζα του, αποτελούμενο από ειδική καλωδίωση, με κεραία, κάμερα και ειδική "ψείρα" που είχε τοποθετημένη στο αυτί του.

Από την σωματική έρευνα στον 40χρονο αλλοδαπό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ακουστικό "ψείρα", δύο  μπλούζες που φορούσε και είχε επιμελώς κρυμμένο σε αυτές ένα σύστημα οπτικοακουστικού μέσου, αποτελούμενο από μπαταρία, ειδική καλωδίωση, πλακέτα, κεραία, κάμερα και μικρόφωνο, κινητό τηλέφωνο καθώς και το χρηματικό ποσό των -110- ευρώ.

Εντός του αυτοκινήτου που βρισκόταν ο 40χρονος ημεδαπός, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δέκα  μικρές μπαταρίες, πέντε  ακουστικά "ψείρες", laptop , κεραία ενισχυτή σήματος, φορητό ασύρματο επικοινωνίας, ειδική τσιμπίδα, ανεμιστήρας για laptop , οκτώ   κινητά τηλέφωνα, έξι δελτία εκπαίδευσης και εξέτασης υποψηφίων οδηγών, δύο   κάλυκες, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των  888,5  ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Ελευσίνας, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis