Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:28 | 25/02/2018

Όπως έχουμε ξαναγράψει αναρίθμητες φορές στο Policenet.gr , οι Έλληνες Αστυνομικοί προσπαθούν καθημερινά να ανταποκριθούν στην αποστολή τους και στα καθήκοντα που τους ανατίθενται, έχοντας στη διάθεση τους ελάχιστα μέσα.

[custom:google-ads]

Μάλιστα πολλές φορές δεν τους παρέχονται, ούτε τα απολύτως αναγκαία, όπως ... τα καύσιμα των υπηρεσιακών οχημάτων.

Ενδεικτικά είναι τα όσα κατέγραψε συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. στη σελίδα στο fb της Νέας Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Κίνηση Αστυνομικώνς Λέσβου. Δείτε τη σχετική ανάρτηση και τις φωτογραφίες που την συνοδεύουν:

 

"Για γέλια ή για κλάματα", η αλλιώς "το θέατρο του παραλόγου" θα ήταν ο τίτλος που θα μπορούσα να δώσω για το παρακάτω θέμα.

Με την ανάληψη λοιπόν της υπηρεσίας μου σήμερα αυτό που αντίκρισα μπαίνοντας μέσα στο περιπολικό ήταν ένα χαρτί που έγραφε το εξής:

"Το πετρέλαιο του Ναβάρα θα πρέπει να διαρκέσει έως και την 28 Φεβρουαρίου 2018".

Η απορία που μου γεννάται λοιπόν είναι: Πώς είναι δυνατόν σε ένα επαρχιακό τμήμα με ένα μόνο αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή στο Α Τ, με μία και πολλές φορές δύο κινήσεις προς την έδρα της Δ Α ΛΕΣΒΟΥ σχεδόν καθημερινα 80 χιλ απόσταση, με το ρεζερβουάρ κάτω από το μέση αυτή τη στιγμή και μάλιστα με τον επόμενο ανεφοδιασμό καυσίμων μετά από τέσσερις μέρες, τα καύσιμα να επαρκέσουν για τις υπηρεσιακές ανάγκες του Α Τ.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Χρυσίδης Αντώνιος Μέλος Δ.Σ. Ε.ΑΣ.Υ. Ν. Λέσβου Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

Φωτογραφία του Antonis Xrisidis.

Φωτογραφία του Antonis Xrisidis.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το περιπολικό που τρέμουν όλοι οι κακοποιοί

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis