Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:49 | 09/10/2020

Η απουσία του Ειδικού Φρουρού Αντώνη Νίκου από την Ελληνική Αστυνομία ισοδυναμεί με πλήγμα άρρητου θρήνου. Ένα νέο στέλεχος της Ομάδας ΔΙΑΣ φεύγει με τον πιο απροσδόκητο τρόπο συνεπεία σοβαρού τραυματισμού του εν ώρα καθήκοντος, μετά από πολυήμερη νοσηλεία και μια άνιση μάχη από την οποία δεν κατάφερε να βγει νικητής. Οι συνάδελφοι Βαγγέλης και Αντώνης έχουν φύγει πια από κοντά μας, έχοντας αποδείξει το μεγαλείο της ψυχής τους κατά την πορεία τους στο Σώμα.

Η επαγγελματική ακεραιότητα του αδικοχαμένου Αντώνη, η προσήλωσή του στο καθήκον, η υπευθυνότητα και η συνέπειά του στην εξυπηρέτηση και προστασία του πολίτη, αλλά, κυρίως, η εγρήγορση και η ετοιμότητα, που επεδείκνυε σε οποιοδήποτε ανακύπτον περιστατικό, όπως και τη λυπηρή εκείνη ημέρα, επιτείνουν το αίσθημα της υπερηφάνειας, που όλοι αισθανόμαστε σήμερα για το ήθος και τον αξιόλογο χαρακτήρα του.

Ως Αρχηγός του Σώματος επιτρέψτε μου να εκφράσω τα ειλικρινή, βαθύτατα και θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και σε όλους τους οικείους του Αντώνη και να σας διαβεβαιώσω ότι σύσσωμη η Αστυνομική Οικογένεια δεν ξεχνά και πάντα θα τιμά τη μνήμη του δικού της παιδιού!

Αιωνία του η μνήμη!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis