Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 20/04/2021

Ο Όμιλος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 22-04-2021 και ώρες 09:00- 13:00 στην οδό Δεντροποτάμου συμβολική δεντροφύτευση, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 75η επέτειο από την ίδρυση των Ηνωμένων Εθνών.  

Με την δράση αυτή, έχοντας φυσικά και την σύμφωνη γνώμη του Δήμου Αμπελοκήπων, προχωρούμε και σε ένα βήμα παραπάνω. Με χαρά και ευθύνη αναλαμβάνουμε την υιοθέτηση της νησίδας πρασίνου στην οποία θα τοποθετηθούν τα 75 αυτά δέντρα, ως ένα έμπρακτο βήμα για την προσπάθεια που καταβάλετε από μικρούς και μεγάλους φορείς για την αναδάσωση του πλανήτη. Μια πρωτοβουλία που έρχεται να προστεθεί σε εκατοντάδες άλλες που λαμβάνουν χώρα σε όλη την γη, δεδομένης της κλιματικής κρίσης που έχει ξεκινήσει και τα πρώτα σημάδια της έχουν κάνει ήδη δυστυχώς την εμφάνισή τους.

Τονίζοντας το επίπεδο της άψογης συνεργασίας με τον Δήμαρχο Λάζαρο Κυρίζογλου και τους συνεργάτες του, Αντιδήμαρχο Βασίλη Μανωλόπουλο και την Προϊστάμενη Πρασίνου Μιχαηλίδου Δέσποινα, ελπίζουμε η συνεργασία αυτή να είναι μόνο η αρχή για νέες ακόμα πιο ενδιαφέρουσες συνεργασίες.

Τέλος, ο Σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει για τις επιστημονικές του συμβουλές και τον καθηγητή Δασολογίας κ. Χάρη Ζάγκα.

 

                                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                        -Ο-                                                                  -Ο-
                 ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                         ΔΑΛΑΜΠΙΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
                 6944221381                                                             6977210953     

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis