Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:29 | 07/03/2019

Συνεδρίασε το Συμβούλιο Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. για τις προσφυγές Αστυνομικών Διευθυντών, στις πρόσφατες κρίσεις του Σωματος.

Απορρηπτική- συμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr- είναι η απόφαση του Συμβουλιου (06/03) στις προσφυγές των Αστυνομικών Διευθυντών Λιάρου Δήμου, Τζεφεράκου Παναγιώτη, Κάμπρα Αθανασίου, Παλιογώργου Ηλία, Νικολακόπουλου Σωτήρη, Δόσχορη Σπύρου, Παπαδόπουλου Γιώργου και Τσιβουράκη Παναγιώτη.

[custom:google-ads]

Τροποποιούνται στο αίτημα που υπέβαλλαν οι μεταθέσεις για τους Αστυνομικούς Διευθυντες Δουκάκη Αντώνη από τη Διεύθυνση της Αμεσης Δράσης στην Διευθυνση Αστυνομίας Ν/Α Αττικής με ακύρωση της μεταθεσής του στη Δ/νση Αστυνομίας Αθηνών, Σχισμένου Κωνσταντίνου από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ν/Α Αττικής στο Κέντρο Επιχειρήσεων της  ΓΑΔΑ , και του Φράγκου Ιωάννη, από το ΑΤ Αμφισσας – Δελφών στη ΔΑ Ηλείας ως Υποδιευθυντή με ακύρωση της μετάθεσής τους στη Β’ Δ/νση ΔΑ Δωδεκανήσου.

Δεκτές έγιναν οι προσφυγές με ακυρωτική απόφαση μετακίνησης για τους Αστυνομικούς Διευθυντές Μουσελίμη Βασίλη, από την ΥΔ/νση Ασφάλειας Ιωαννίνων στη Δ/νση Αστυνομμίας Ιωαννίνων, Παπαποστόλου Χρήστου από τη Δ/νση Αστυνομίας Κιλκις στη αντίστοιχη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και Μικρου Δημήτρη από τη Δ/νση Αστυνομίας Σερρών στην αντίστοιχη Δ/νση Αστυνομίας Δράμας.

Πηγή: nantiareport.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγχαρητήρια στον Αρχιφύλακα Σανεστη Αθανάσιο

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis