Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:14 | 23/11/2017

«Συμβόλαιο θανάτου» με την υπογραφή γνωστού νονού της νύχτας και πρώην ιδιοκτήτη κέντρου διασκέδασης καταγγέλλει ότι υπάρχει εις βάρος του ο «πράκτορας με τα χίλια πρόσωπα» από την Πελοπόννησο, που συνεργαζόταν επί χρόνια με την ΕΥΠ αποκαλύπτοντας σοβαρές υποθέσεις!

Ο άλλοτε συνεργάτης της μυστικής υπηρεσίας ήταν αυτός που αποκάλυψε ένα δαιδαλώδες κύκλωμα από τα Βαλκάνια, το οποίο προμήθευε με όπλα ελληνικές τρομοκρατικές οργανώσεις. Ομως, κατέληξε να κάνει αγωγή στην ΕΥΠ για αμοιβές που ποτέ δεν του αποδόθηκαν και ζητά να του επιδικαστεί ποσό ύψους 4.000.000 ευρώ! Τους φόβους για τη ζωή του τους έχει γνωστοποιήσει και στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., προσκομίζοντας έγγραφα, πληροφορίες και αναφορές σχετικά με τους ανθρώπους που τον έχουν στοχοποιήσει.

[custom:google-ads]

Η υπόθεση-θρίλερ για την οποία φέρεται ότι έχει υπογραφεί το «συμβόλαιο θανάτου» αφορά τη συμβολή του στην εξάρθρωση ενός μεγάλου κυκλώματος καλλιέργειας και διακίνησης κάνναβης, που δρούσε σε περιοχή της Πελοποννήσου και στην Αττική. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος ο πρώην πράκτορας στα έγγραφα που έχει αποστείλει στις αρμόδιες υπηρεσίες, το 2015 κατάφερε με τη βοήθεια δύο πληροφοριοδοτών του να διεισδύσει στην εγκληματική οργάνωση και να ανακαλύψει την τεράστια φυτεία υδροπονικής κάνναβης, για την οποία παρείχε άμεσα πληροφορίες στην αρμόδια αστυνομική υπηρεσία που πέτυχε την πλήρη εξάρθρωση της σπείρας.

Τότε την υπεράσπιση ενός εκ των συλληφθέντων είχε αναλάβει ο ποινικολόγος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος δολοφονήθηκε πρόσφατα στο γραφείο του στα Εξάρχεια. Οπως αναφέρει η «Espresso», η υπόθεση της σπείρας είχε μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών Ασφαλείας μετά τη δολοφονία του άτυχου δικηγόρου και υποψήφιου προέδρου του ΔΣΑ, μαζί και με άλλες υποθέσεις που χειρίστηκε. Εναν χρόνο μετά την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης η υπόθεση είχε φθάσει στη Δικαιοσύνη και είχαν συλληφθεί δύο αλλοδαποί, ενώ καταζητούνταν ο φερόμενος ως αρχηγός της, ένας Ελληνας γνωστός στον κόσμο της νύχτας.

Τα μηνύματα

Τότε από ένα λάθος διέρρευσε στους άμεσα εμπλεκομένους το όνομα του πρώην πράκτορα! Μήνες μετά τη διαρροή άρχισε να δέχεται μηνύματα από ανθρώπους που γνώριζαν την πιάτσα, οι οποίοι τον ενημέρωσαν ότι το όνομά του ακούγεται μέσα στις φυλακές ως στόχος για «συμβόλαιο θανάτου», την εκτέλεση του οποίου έχει αναλάβει γνωστός νονός και επαγγελματίας εκτελεστής.

Αφού διασταύρωσε τις πληροφορίες με τρόπο που δεν αποκαλύπτει, καθώς επικαλείται ότι κινδυνεύει και η ζωή των πληροφοριοδοτών του, ο πρώην συνεργάτης της ΕΥΠ ζήτησε επίσημα από την Πολιτεία την προστασία της ζωής του και της οικογένειάς του. Ο «πράκτορας με τα χίλια πρόσωπα» επικαλείται ότι ακόμα και με κίνδυνο της ζωής του είχε συμβάλει στην αποκάλυψη σημαντικών υποθέσεων, ορισμένες από τις οποίες ήταν κρίσιμες για την εθνική ασφάλεια της χώρας. Οπως υποστηρίζει, όμως, παρά τα απανωτά του αιτήματα για παροχή προστασίας, ακόμα και προς το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., αυτή δεν του δόθηκε, με αποτέλεσμα να φοβάται πλέον ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθεί μπροστά στην κάννη ενός όπλου που θα τον σημαδεύει!

eleftherostypos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis