Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 28/03/2017

Να αδειάσουν την αποθήκη ενός σούπερ μάρκετ τροφίμων στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας φιλοδοξούσε μια τετραμελής σπείρα γυναικών, οι οποίες την διέρρηξαν και άρχισαν να «σηκώνουν» μεγάλες ποσότητες από όποια προϊόντα έβρισκαν μπροστά τους. Όμως, δεν πρόλαβαν να φύγουν.

Για κακή τους τύχη, από το σημείο όπου βρίσκεται το κατάστημα πέρασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή και τις έπιασαν στα πράσα. Οι τέσσερις Ελληνίδες ηλικίας από 17 ως 39 χρόνων συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για απόπειρα κλοπής και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις καταστημάτων.

*** Πάλι στην Πάτρα, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τσάκωσαν επί τω έργω και έναν 29χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε διαρρήξει την πόρτα ενός σπιτιού χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι σύρματος μήκους 0,25 εκατοστών! Ο δράστης συνελήφθη και παρελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον ανακρίνουν και για άλλες παρόμοιες εισβολές σε σπίτια.

protothema.gr

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis