Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:29 | 27/06/2017

Η μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στις συλλήψεις ηγετικού στελέχους και μελών οργανωμένου κυκλώματος που δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για τέσσερις (4) ημεδαπούς ηλικίας 38, 36, 27 και 23 ετών (1 άντρας – 3 γυναίκες αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Σύστασης συμμορίας» και παράβασης του «Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών».

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης , πρωινές ώρες χθες (26-06-2017), στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν οι παραπάνω και έπειτα από σχετική έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την κατοχή των τριών γυναικών, οκτώ (8) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (4) κιλών και (78) γραμμαρίων, τα οποία μετέφεραν από την Αθήνα επιβαίνοντας σε τρένο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 38χρονος ως ηγετικό στέλεχος, οργάνωσε τη συγκεκριμένη μεταφορά και συνόδευσε τις γυναίκες - μέλη της συμμορίας, με σκοπό την περαιτέρω διοχέτευση των εξαρτησιογόνων ουσιών στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

 

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis