Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 26/05/2018

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της προς τον Πρόεδρο και την Γεν. Γραμματέα της  Ε.Α.Υ. Πειραιά για την δίωξη την οποία υπέστησαν στα πλαίσια της νομίμου συνδικαλιστικής τους δραστηριότητας.

Πρόκειται ξεκάθαρα, για μια ακόμη αποτυχημένη προσπάθεια, μικρής ευτυχώς μειοψηφίας διοικούντων, οι οποίοι αντί να σταθούν δίπλα στον απλό συνάδελφο και να αποδεχθούν την ύπαρξη  προβλημάτων στην Αστυνομία, επισημαίνοντάς τα και συνδράμοντας στην επίλυση αυτών, (όπως εν προκειμένω την ακαταλληλότητα των υπηρεσιακών οχημάτων τα οποία θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων), προβαίνουν  σε δίωξη  αυτών οι οποίοι τα αναδεικνύουν.

Η προσπάθεια αυτή δεν εντάσσεται απλά σε ένα συνολικό πλαίσιο διώξεων και ποινικοποίησης των αγώνων εκπροσώπων εργαζομένων, αλλά έχει ως κύριο στόχο να πλήξει το ηθικό των ίδιων  των εργαζομένων συναδέλφων μας.  

Στόχος τους είναι οι απλοί συνάδελφοι και οι αγώνες τους για ανατροπή των πρακτικών αυτών που υποβαθμίζουν την ποιότητα της εργασίας τους και όχι οι διωκόμενοι συνδικαλιστές.

Αυτού του είδους οι πρακτικές τις οποίες το συνδικαλιστικό μας κίνημα αντιμετώπισε και στο παρελθόν με τρόπο ανυποχώρητο και αγωνιστικό, αποτελούν μια τεράστια παραφωνία η οποία τελικώς θα εκπέσει στις δικαστικές αίθουσες.

Για τους λόγους αυτούς:

  • Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε προσπάθεια φίμωσης και περιστολής εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, απ’ όπου κι αν προέρχονται,
  • Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους συναδέλφους &

Ενημερώνουμε εν τέλει, όλους όσους απεργάζονται τέτοιου είδους πρακτικές, πως όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα θα μας βρουν απέναντί τους ενωμένους και αγωνιστικούς

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis