Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:28 | 20/03/2020

"Είναι η ώρα της μάχης

Συνάδερφε, εσύ που με προθυμία και αυταπάρνηση μετακινήσε στον Έβρο να κρατήσεις απαραβίαστα τα σύνορα της χώρας, εσύ που μπαίνεις στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση του Κορονωιού αμέσως μετά του γιατρούς και τους νοσηλευτές, εσύ που δίνεις καθημερινά τη μάχη με το έγκλημα, εσύ που βγαίνεις μπροστά να προστατέψεις την κοινωνία σ' αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει η χώρα μας, μη ρωτάς για λάφυρα, ΠΟΛΕΜΑ!!!

Δεν είναι η ώρα του απολογισμού και της λαφειραγωγίας, είναι η ώρα της μάχης.

Εξάλλου για τους ηττημένους δεν υπάρχουν λάφυρα.

Μη ρωτάς τι θα πάρω, δεν είσαι επαίτης, είσαι πολεμιστής.

Θα έρθει η ώρα του απολογισμού για όλους, τότε θα μετρηθούμε, τότε θα διεκδικήσουμε, τότε θα κερδίσουμε.

Ως τότε όμως θα πρέπει να δείξουμε ωριμότητα, αυτοσυγκράτηση και υπομονή.

Είμαστε στην αρχή μιας μάχης που πρέπει να κερδηθεί. Ο Έλληνας Αστυνομικός μέσα σ ' αυτή τη μάχη -μετά από πολλά χρόνια- έχει τη στήριξη της κοινωνίας, ας μη χαθεί αυτό που με κόπο καθημερινά κερδίζουμε, τη στήριξη του πολίτη. Δεν είναι η ώρα της διεκδίκησης είναι η ώρα της ευθύνης.

Δεν παραβλέπω όμως και τις ευθύνες της Πολιτείας.

Καλώ την Πολιτεία να μας εφοδιάσει με όλο τον απαραίτητο “εξοπλισμό” για να μπορέσουμε κι εμείς από την πλευρά μας να λειτουργήσουμε κάτω από τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Δε ζητάμε χρήματα, ζητάμε μάσκες και κράνη για τις Διμοιρίες, ζητάμε ασφαλή οχήματα για τις περιπολίες, ζητάμε μάσκες, γάντια και αντισηπτικά για να προστατευτούμε και εμείς από τον αόρατο εχθρό.

Η Πολιτεία καλείται να προστατεύσει όσους προστατεύουν τον πολίτη.

Η πολιτεία να κάνει το χρέος της απέναντι στον Έλληνα Αστυνομικό. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί, όλοι μαζί και ο καθένας μας ξεχωριστά, σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, θα δείξουμε υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, είμαι βέβαιος ότι αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί και θα την κερδίσουμε."

ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Σπυρίδων
Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων
Τρικάλων

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis