Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:00 | 21/06/2018

Συνάντηση με τον δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου κ. Στεφανάκη Ιωάννη είχε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί στο χώρο εργασίας τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης:

[custom:google-ads]

 

Η Ένωση μας, στο πλαίσιο των ενεργειών της για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την αναβάθμιση των συνθηκών εργασίας του Αστυνομικού Σταθμού Οροπεδίου Λασιθίου, είχε πραγματοποιήσει συνάντηση στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου με τον Δήμαρχο κ. ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ Ιωάννη.

Στη συνάντηση τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί στο χώρο εργασίας τους, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται το έργο τους. Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου εξετάζοντας άμεσα το αίτημα μας, προέβη στην αγορά διαφόρων ηλεκτρικών συσκευών και άλλων εξοπλισμών, που αφού πρώτα έγινε η διαδικασία της Δωρεάς στην ΕΛ.ΑΣ., τοποθετήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό προς χρήση από τους υπηρετούντες εκεί Αστυνομικούς.

Για αυτό το λόγο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου και τον Δήμαρχο κ. ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ Ιωάννη για το έμπρακτο ενδιαφέρον. Τέλος ο Δήμαρχος μας δεσμεύτηκε ότι θα

Είναι και στο μέλλον αρωγός στους αγώνες για στην επίλυση τυχόν προβλημάτων των Αστυνομικών.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Ν. Λασιθίου

Ο Πρόεδρος

 

Γεώργιος Χ. ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ

Ο Γενικός Γραμματέας

 

Μιχαήλ Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis