Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:01 | 07/11/2019

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής σχετικά με τη συνάντηση που πραγματοποίησαν με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κύριο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη:

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας συναντήθηκε την Δευτέρα 4/11/19 με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μετά από προγραμματισμένο ραντεβού.

Στον κ. Υπουργό αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής, κυρίως τα θέματα ασφάλειας, εργασιακών συνθηκών και κυρίως της μεγάλης λειψανδρίας των Υπηρεσιών της Δ/νσης και της στοιχειώδους έλλειψης μέσων.

 

 

 

 

 

 

Το Δ.Σ εξέφρασε την αλληλεγγύη και την κατανόηση του για τον χειρισμό, εκ μέρους του Υπουργείου και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, οξύτατων οργανωτικών και επιχειρησιακών θεμάτων, πλην όμως τονίσθηκαν ιδιαίτερα και τα τεράστια θέματα ασφαλείας των εργαζομένων αστυνομικών καθώς και οι δύσκολες έως απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν ιδίως σε επίπεδο Α.Τ και Τ.Α.

[custom:google-ads]

Κοινός τόπος της συνάντησης ήταν η διαπίστωση ότι όλες οι Υπηρεσίες χρειάζονται ενίσχυση για να αποκατασταθεί η επιχειρησιακή λειτουργικότητα τους και ο κ. Υπουργός μας διαβεβαίωσε, ότι μετά το πρώτο δύσκολο εξισορροπητικό διάστημα, σταδιακά και μετά την έλευση των 1500 Ειδικών Φρουρών θα απομειωθούν τα όποια προβλήματα και ζήτησε κατανόηση απ’ όλους για μικρό, εύλογο διάστημα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι διαβεβαιώσεις του κ. Υπουργού θα επιβεβαιωθούν «εν τοις πράγμασιν» κι ότι όντως σταδιακά θα αμβλυνθούν οι εξαιρετικές καταστάσεις που βιώνουμε κυρίως από την παντελή έλλειψη προσωπικού και την έλλειψη στοιχειωδών μέσων.

 

 

 

 

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η ΔΑΕΘ γεμάτη, oι διμοιρίες άδειες! Βολέματα και νησιά έχουν εξοργίσει το προσωπικό

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis