Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:28 | 26/06/2020

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. πραγματοποίησε συνάντηση στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ειδικότερα  με τον Υπουργό κ. Πιερρακάκη και το επιτελείο των συνεργατών του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και τονίστηκε η ανάγκη συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να απολαύσουν οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, το προσωπικό της, ιδίως δε εκείνου της πρώτης και μάχιμης γραμμής [για τη διευκόλυνση άσκησης των καθηκόντων των ιδίων] αλλά και οι πολίτες που συναλλάσσονται με αυτούς, τις καλύτερες δυνατές ψηφιακές υπηρεσίες.

Από τα μέλη του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. υποβλήθηκαν προτάσεις για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να συμβάλει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην προώθηση ψηφιακών πολιτικών και λύσεων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για ζητήματα αστυνομικής δράσης [π.χ. ψηφιακή διακίνηση εγγράφων, smart apps, κ.λπ.] .

Θα πρέπει να τονιστούν οι άριστες τεχνοκρατικές προσεγγίσεις του Επιτελείου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε σοβαρά πρακτικά ζητήματα δίνοντας εν τοις πράγμασι ουσιαστικές λύσεις.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis