Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:54 | 04/02/2017

Την Τρίτη 31-01-2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της  Ένωσής μας, με τον Προϊστάμενο Επιτελείου Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ.

Στην συνάντηση που διήρκησε περίπου μία ώρα, το Προεδρείο μας συνεχάρη τον Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ για την τοποθέτησή του στη θέση του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής και του ευχήθηκε μία επιτυχημένη θητεία και καλή δύναμη στην εκτέλεση των νέων καθηκόντων του.

Ενημερώσαμε τον κ. Επιτελάρχη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας και η Δ.Α.Ροδόπης, προκειμένου εξευρεθούν λύσεις οι οποίες θα συμβάλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφάλειας στους πολίτες της Ροδόπης αλλά και στη βελτίωση συνθηκών εργασίας των υπηρετούντων στην περιοχή Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Εστιάσαμε ιδιαίτερα στο μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού και αιτηθήκαμε την ενίσχυση της Δ.Α.Ροδόπης, ειδικά στα πλαίσια της Αναδιάρθρωσης και της επικείμενης ανακατανομής οργανικών θέσεων.

Ο κ. Επιτελάρχης αφουγκραζόμενος τα προβλήματά μας, αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας, δηλώνοντας πως από την πλευρά του θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους, συνεχίζοντας την αποδοτική μεταξύ μας συνεργασία που υπήρχε κατά την θητεία του ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας.

 

                                                        ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

 

ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα

6 9 7 7 5 0 0 3 7 4

 

Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παναγιώτης

6 9 7 4 3 2 9 9 7 6  

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis