Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 25/11/2019

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ είχε στις 22 Νοεμβρίου 2019 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας .

Στην συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα συζητηθήκαν όλα τα θέματα που αφορούν την Δ.Α. Αργολίδος με ιδιαίτερη μνεία στην έλλειψη προσωπικού που εμφανίζει το Α.Τ. Ερμιονίδας.

Ζητήθηκε η άμεση ενίσχυσή του λόγω της ανοιχτής δομής φιλοξενίας προσφύγων που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Πορτοχέλι.

Συζητήθηκε το κτιριακό πρόβλημα των υπηρεσιών του Δήμου Άργους – Μυκηνών το οποίο παραμένει άλυτο εδώ και καιρό.

[custom:google-ads]

Επίσης συζητήθηκε η δυσλειτουργία που δημιουργεί το σχέδιο ΠΕΡΣΕΑΣ (μετακίνηση προσωπικού για εκτέλεση υπηρεσίας) και ζητήσαμε να δοθεί άμεση λύση.

Από την πλευρά του, ο κ. Αρχηγός μας ανέφερε ότι αφουγκράζεται τα προβλήματα της Ένωσης μας που σε μεγάλο βαθμό είναι κοινά με τις υπόλοιπες ενώσεις και μας ενημέρωσε ότι γίνονται συντονισμένες προσπάθειες για την επίλυση τους (υλικοτεχνικός εξοπλισμός, οχήματα, πάρεργα).
Επιπλέον κατατέθηκε υπόμνημα στο οποίο αναφέρονται όλα τα προβλήματα αναλυτικά και μας διαβεβαίωσε ότι θα δώσει λύσεις άμεσα σε όσα από αυτά τα θέματα μπορεί.

Η Ένωση μας ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό για την προθυμία που έδειξε να μας ακούσει αλλά κυρίως να επιλύσει προβλήματα που μας ταλανίζουν εδώ και χρόνια, όπως και για την δέσμευση του για περαιτέρω συνεργασία με κοινό στόχο την καλυτέρευση της καθημερινότητας του Έλληνα αστυνομικού.

 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
 
            ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ
 
     Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
     ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis