Συνάντηση με τον Γ.Γ. Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτο Φιλιππάκο στην Δ/Α Ορεστιάδας.

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Συνάντηση με τον Γ.Γ. Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτο Φιλιππάκο στην Δ/Α Ορεστιάδας.

Στις 25/04/2018, αντιπροσωπεία της Ένωσης και της Ομοσπονδίας, πραγματοποίησε συνάντηση στο γραφείο του Διευθυντή Αστυνομίας Ορεστιάδας κ. Συριτούδη Πασχάλη παρουσία και του Γ. Περ. Αστ. Διευθ. ΑΜ-Θ  Υποστρ. κ. Μενεξίδη Νικόλαο, με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών  αρμόδιο επί θεμάτων αλλοδαπών, υπηκόων τρίτων χωρών και παράτυπης μετανάστευσης κ. Τζανέτο Φιλιππάκο.

Από την πλευρά μας τέθηκαν, για μια ακόμα φορά, και με δεδομένο πλέον την αυξητική τάση του φαινομένου της παράτυπης μετανάστευσης, οι σοβαρότατες ελλείψεις που υπάρχουν στον Νομό μας  όσο αφορά τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό, που κατά την γνώμη μας μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με καινούργιες προσλήψεις καθώς και τα προβλήματα που δημιουργούνται για την εργασιακή ασφάλεια και υγιεινή των μελών μας.   

Ο κ. Γενικός , από την πλευρά του, μας διαβεβαίωσε πως κάνει ότι είναι δυνατό για την εξεύρεση λύσεων πάνω στα προβλήματα διαχείρισης και αντιμετώπισης της τελευταίας έξαρσης. Μας ανακοίνωσε σειρά κινήσεων του, που στο επόμενο διάστημα ελπίζει ότι θα έχουν ως αποτέλεσμα την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων υλικοτεχνικού εξοπλισμού, αναλωσίμων αλλά και οχημάτων πρώτης γραμμής.

Εμείς είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή αναμένοντας την υλοποίηση των υποσχέσεων και δεσμεύσεων που λάβαμε για μια ακόμα φορά.

Για το Δ/Σ

Ο Πρόεδρος

ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

Ο Γ. Γραμματέας

ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ