Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:39 | 22/11/2019

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019.

Τα θέματα της συζήτησης ήταν μεταξύ άλλων η ασφάλεια της πόλης και των πολιτών, το ζήτημα της ελεγχόμενης στάθμευσης, καθώς και η μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος προς το κέντρο για την καλύτερη αστυνόμευση της πόλης και σε κατάλληλο χώρο - οίκημα, ο οποίος πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις (λειτουργικότητα, προσβασιμότητα, εμβαδόν κλπ.), για την δημιουργία και στέγαση λέσχης σίτισης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Β/Α Αττικής.

Η δημιουργία εστιατορίου για τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους καθώς και η μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, αποτελεί πάγιο αίτημα της Ένωσής μας και η υλοποίηση τους θα συμβάλλει τα μέγιστα ως προς την ποιότητα ζωής των Συναδέλφων μας αλλά και ως προς την καθημερινότητα τους, σε περιόδους μάλιστα οικονομικής ύφεσης με επιπτώσεις ιδιαίτερα δυσμενείς στο εισόδημά τους.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες ώστε στο άμεσο μέλλον να παραχωρηθεί κατάλληλο κτίριο στην Ελληνική Αστυνομία και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους για το υψίστης σημασίας για την κοινωνία του Αμαρουσίου λειτούργημα που επιτελούν, υπογραμμίζοντας ότι θα συμβάλει μέσω της αγαστής και στενής συνεργασίας στην διευκόλυνση και στη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας προς όφελος των πολιτών.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης εδώ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis